Voorbeelden

Vrijstaand maken

Voor een klant in lederwaren hebben wij de collectie riemen vrijstaand gemaakt. Bij deze opdracht is er gebruik gemaakt van productfoto’s op een transparante achtergrond en optimalisatie voor het gebruik in een webshop. Zoals je kunt zien maakt het niet uit op welke achtergrond je de producten fotografeert.

Vrijstaand maken

Hierbij een foto van een plant. Dit is een zeer bewerkelijke foto. Veel bedrijven hanteren hier hoge prijzen voor. Bij ClippingMasters blijft ongeacht de moeilijkheidsgraad de prijs hetzelfde.

Schaduw

Voor een klant in de online verkoop van kleding hebben we een grote collectie sneakers en heren schoenen gefotografeerd, vrijstaand gemaakt, het formaat gewijzigd en een simpele schaduw toegevoegd. Door het toevoegen van het schaduweffect is er extra diepte in de foto van de schoenen gekomen.

Spiegelen

Van een tas aan de muur tot een tas op een schitterende gladde witte ondergrond. Deze tas is vrijstaand gemaakt en het ophanghaakje is verwijderd. Om een mooi effect aan de foto te geven hebben we een spiegeleffect toegepast.

Vrijstaand, croppen en schalen

Voor Wibra Nederland hebben we de collectie van het merk Dasty bewerkt. We hebben de afbeeldingen vrijstaand gemaakt in zowel jpg en png formaat. Voor de online marketing hebben de we foto’s gecropped tot een 1:1 verhouding en vervolgens naar de juiste maat geschaald.

Bestel vandaag nog

Professioneel, snel en kwaliteit

Voer het aantal afbeeldingen in dat je wilt bewerken. Kies je achtergrond en voeg je effecten toe, en bestel!

Voer het aantal afbeeldingen in

Voer het aantal afbeeldingen in, en begin direct met bestellen.

Meer wensen? Neem dan contact met ons op door te mailen of te bellen.

Hulp nodig?

We helpen je graag verder!

Kom je er even niet uit of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder!

Naar klantenservice
  • Fashion fotografie

  • Productfotografie tips

  • Vijf productfotografie tips

Deze website is gerealiseerd door Webheads.