Voorbeelden

Vrijstaand maken

Bij ClippingMasters maken wij al je afbeeldingen vrijstaand. Of het nou een plant is, een broodtrommel of een portretfoto, bij ClippingMasters maken wij het vrijstaand en blijft de prijs, ongeacht de moeilijkheidsgraad, hetzelfde.

Je kunt je afbeeldingen terug krijgen met een witte achtergrond of transparante achtergrond. 

blank
blank

Webshop ready

Staan je producten te klein, te groot of scheef in je webshop? Ben je te veel tijd kwijt met het bewerken van je productfoto’s? Op ClippingMasters.com kun je nu de optie ‘Webshop Ready’ selecteren. Naast het vrijstaand maken van je afbeeldingen zorgen wij voor een perfecte optimalisatie van je productfoto’s zodat je producten opperbest tot hun recht komen in jouw webshop.

We croppen je afbeelding naar 1000×1000 pixels en schalen je product naar 700×700 pixels. Het product wordt daarnaast rechtgezet en in het midden van het canvas gepositioneerd met rondom dezelfde witruimte.

Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met jou naar een passende oplossing voor jouw webshop.

blank
blank

Achtergrondkleur

Toch liever een achtergrondkleur? Ook dat is mogelijk. Zelfs het aanleveren van een eigen achtergrondfoto behoort tot de mogelijkheden. 

blank
blank

Schaduw

Een schaduw geeft een foto net wat extra diepte. Voor een klant in de online verkoop van kleding hebben we een grote collectie sneakers en heren schoenen vrijstaand gemaakt en een simpele schaduw toegevoegd.

blank
blank

Spiegelen

Van een tas aan de muur tot een tas op een schitterende gladde witte ondergrond. Deze tas is vrijstaand gemaakt en het ophanghaakje is verwijderd. Om een mooi effect aan de foto te geven hebben we een spiegeleffect toegepast.

blank
blank

Vrijstaand, croppen en schalen

Al je productfoto’s evenredig groot op je Webshop. Wij croppen en schalen je foto’s graag voor je. Voor Wibra Nederland hebben we de collectie van het merk Dasty bewerkt. We hebben de afbeeldingen vrijstaand gemaakt. Voor de online marketing hebben de we foto’s gecropped tot een 1:1 verhouding en vervolgens naar de juiste maat geschaald.

blank
blank

Roteren

Staan je producten niet helemaal recht op de foto? Geen probleem! Wij zetten ze graag voor je recht. 

blank
blank

Bestel vandaag nog

Professioneel, snel en kwaliteit

Voer het aantal afbeeldingen in dat je wilt bewerken. Kies je achtergrond en voeg je effecten toe, en bestel!

Voer het aantal afbeeldingen in

Voer het aantal afbeeldingen in, en begin direct met bestellen.

Meer wensen? Neem dan contact met ons op door te mailen of te bellen.

Hulp nodig?

We helpen je graag verder!

Kom je er even niet uit of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder!

Naar klantenservice
  • blank

    Welk bestandsformaat heb je nodig?

  • blank

    Nieuw: Webshop Ready

  • blank

    Productfotografie tips

Deze website is gerealiseerd door Webheads.